Despre Noi

Gym One
Un centru profesionist de Fitness & Bodybuilding care oferă o gamă largă de aparatură, antrenamente de grup în cadrul Claselor de Aerobic și cei mai dedicați traineri, totul pentru ca tu să îți îndeplinești obiectivele.
TIMIȘOARA
Gym One 2

Gym One 2 deschis din anul 2016, este situat pe bvd. Liviu Rebreanu nr 126, cu o suprafață de 600 m2. Un centru profesionist de Fitness & Bodybuilding cu aparatură de ultimă generație.

Servicii oferite:

Rulează videoul
TIMIȘOARA
Gym One 3

Gym One 3 deschis din anul 2016, este situat în Complexul Studențesc din Timișoara, compus dintr-o suprafață totală de 1500 m2.

Servicii oferite:

Rulează videoul
ARAD
Gym One 4

Deschis din anul 2012, Gym One 4 este situat în incinta Atrium Mall – Arad și are o suprafață de 1000m2.

Servicii oferite:

TIMIȘOARA
Gym One 5

Începutul anului 2020, aduce la Timișoara, cel mai nou centru Gym One! Bun venit la Gym One 5, situat în cladirea BEGA Shoping de pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara.

Pe o suprafață de 4300m2, vă puteți antrena cu cele mai noi și mai moderne echipamente de fitness, furnizate de partenerul nostru Mens Mentis.
În plus, aveți la dispoziție două săli de cursuri, în care sunt oferite diverse antrenamente de grup în cadrul claselor de Aerobic.

Servicii oferite:

TIMIȘOARA
Gym One 6

Luna August 2022, aduce la Timișoara, cel mai nou centru Gym One!

Bun venit la Gym One 6, situat în clădirea BEGA Shoping de pe strada Ion Ionesc de la Brad din Timișoara.
Pe o suprafață de 3500m2, vă puteți antrena cu cele mai noi și mai moderne echipamente de fitness, furnizate de partenerul nostru Mens Mentis.

În plus, aveți la dispoziție două săli de cursuri, în care sunt oferite diverse antrenamente de grup în cadrul claselor de Aerobic și Functional Training.

Servicii oferite:

Orar Aerobic